Amstelsociëteit

De sociëteit is de centrale ontmoetingsplek voor alle Amstelleden. De sociëteit is voor leden geopend op dinsdag- en woensdagavond en gedurende het hele weekeinde overdag. Een keer in de twee weken is de sociëteit ook geopend op vrijdagavond (De Scheeve-avond).

Sinds november 2005 is Joris de Wijs de pachter van de sociëteit van de vereniging. Dinsdag- en woensdagavond is de keuken voor leden geopend van 18:00 tot 21:30 uur. Van oktober tot en met mei ook om de week op vrijdag.

Van oktober tot en met mei zijn er bovendien elke laatste woensdag van de maand Culturele Avonden in de sociëteit. Dan zijn er allerlei activiteiten georganiseerd, zoals lezingen, proeverijen, et cetera. Iedereen is welkom; soms zijn er geringe kosten aan verbonden.

Zaalverhuur

societeit

Iedereen kan de sociëteit van de roeivereniging huren. Het is een prachtige ruimte op een unieke locatie middenin Amsterdam-Zuid, met een fantastisch terras aan het water. Voor alle soorten feesten kunt u op de vereniging terecht: huwelijksfeesten, bar mitswa's, bedrijfsfeesten, et cetera. De Amstel is bovendien een officiële trouwlocatie. Daarnaast is ook de bestuurskamer beschikbaar voor zakelijk verhuur. Tot 25 mensen kunnen in deze ruimte vergaderen.

De sociëteit van de vereniging is beschikbaar op de volgende dagen: maandag de gehele dag tot 01:00 uur, dinsdag en woensdag tot 15:30 uur, donderdag en vrijdag de hele dag tot 01:00 uur en zaterdag en zondag van 18:00 uur tot 02:00 uur. De bestuurskamer is beschikbaar van maandag tot en met vrijdag. Kijk voor meer informatie op www.amstelzaal.nl of de Facebook-pagina de Amstelzaal. U ook direct contact opnemen met Joris de Wijs via het nummer 06-30449023.

amstel-logo-met-tekst-en-oprichting

ADRESGEGEVENS

Hobbemakade 122
1071 XW Amsterdam

ARI

Amstel Roei Informatie
020 6718946